Selecteer een pagina

FEELGOOD-SHOOT

Wanneer was de laatste keer dat jij jezelf terugzag op een foto en dacht: wow, ik mag er wezen! Bij een Feelgood-shoot doe ik er alles aan om jou een welverdiende selfconfidence-boost te geven. 

Joyce Spencer onderging onlangs maar liefst drie liposucties in haar benen vanwege een ernstige vorm van lipoedeem, oftewel het pijnlijke vetsyndroom. En hoewel haar benen nog herstellende zijn van de operaties, stond Joyce onlangs enthousiast bij mij in de studio om zichzelf én haar nieuwe benen te laten vastleggen op beeld. Juist nu. In een fase waarin ze een complete transformatie ondergaat en de foto’s helpen om zichzelf te zien zoals ze is: prachtig! Ook voor Bianca Wolf was de feelgood-shoot precies wat ze nodig had: “Al geruime tijd liep ik met het idee rond om een fotoshoot te laten doen. Via-via zag ik een Feelgood-shoot door Wendy voorbijkomen. Helemaal in de stijl die ik voor ogen had. Wat was het fijn om door haar gefotografeerd te worden! Door haar zag ik mijzelf, zoals ik mij nog nooit had gezien. Ik kom heel graag nog een keer terug voor een vervolgshoot.”

Ook voor jou

Denk je nu dat dit niet voor jou is weggelegd? Vind je een fotoshoot ongemakkelijk en verstop je jezelf het liefst onder een deken, omdat je jezelf niet zo nodig terug hoeft te zien op een foto? Zonde! Je bent het waard om gezien te worden.  En dat niet alleen. Wat als je later terugkijkt op deze jaren? Hoe jammer is het dan dat je geen enkele (mooie) foto van jezelf hebt? Welke herinnering aan jou (op beeld) geef je door aan je kinderen? Ik weet het: jezelf terugzien op een foto kan lichtelijk traumatisch zijn als je op een ongelukkig moment gekiekt wordt door iemand anders. Help, die onderkin! Die vetrol! En wat lach ik daar verschrikkelijk! Maar geloof me, het kan juist een enorme boost geven wanneer je dit professioneel, met aandacht en de juiste belichting laat doen door een portretfotograaf die hierin gespecialiseerd is. Ik ga er alles aan doen om zulke kickass foto’s van jou te maken dat je er met een goed gevoel en zelfs trots naar kijkt. Hopelijk zie jou binnenkort in mijn studio! 

Hoeveel een Feelgood Shoot kost? Prijsdetails vind je hier.