Selecteer een pagina

Feelgood

Fotografie

Portret

Sta je nooit goed op de foto? Heb je een hekel aan poseren? Hier is de deal: jij zorgt voor een goed humeur, ik zorg voor een egoboost en foto’s waar je écht blij van wordt.

 BRANDINGSHOOT

Foto’s nodig voor je LinkedIn, website, social media? Van portretfoto tot actiefoto: ik ga jou aan een serie foto’s helpen die jou en jouw missie weerspiegelen.   

Lifestyle/EVENTS

Een dag uit jouw leven zoals het is.
Met je gezin, op de verjaardag van opa en oma, of actief met je favoriete hobby.
Ik leg herinneringen voor je vast op beeld.

Wendy Maria:

 “Een foto of video is voor mij pas geslaagd wanneer jij als klant een goed gevoel hebt over zowel de shoot als het resultaat. Kijk gerust rond om te zien wat ik voor je kan betekenen.”

Ik voelde mij vanaf de eerste minuut op mijn gemak bij Wendy. Wat een hartelijke, lieve vrouw is zij! Maar ook nog eens een fantastische fotografe! Door haar zag ik mijzelf, zoals ik mij nog nooit had gezien.

– Bianca Wolf

Het was een ontspannen dag in de studio: Wendy is creatief, zorgt voor een fijne sfeer en zet je op je best op de foto. Ik ben zo blij met het resultaat!

– Kirsten Keerssemeeckers

Wendy is meer dan een uitstekende fotografe omdat ze als mens in staat is een ander zich op zijn of haar gemak te laten voelen.

– Paul Grosfeld

Het was niet alleen een ontzettend leuke ervaring – in haar mooie en gezellige studio in Bennebroek, met een tafel vol lekkernijen én met Mabel die de visagie deed - maar ik ben ook nog eens superhappy met het eindresultaat. Wat een waanzinnig mooie foto's zijn het geworden.

– Lydia van der Weide

Wendy kan iets dat voor weinig mensen is weggelegd: een verhaal vertellen zonder woorden. Als schrijver ben ik daar best een beetje jaloers op. Het is bijna alsof je kunt ruiken, proeven, horen, voelen wat er op een foto van Wendy gebeurt. Welke emotie of boodschap dan ook: Wendy legt het niet alleen vast, maar vertelt het ook verder.

– Irene Campfens