Selecteer een pagina

Film & Fotografie

videoportretten • portretfotografie

Hallo!

Wat goed dat je me hebt gevonden! Kijk gerust rond om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Ik help je graag met het vastleggen van herinneringen op beeld, voor later.

Wil je in een ontspannen sfeer een mooi, bijzonder portret van jezelf laten maken waar je écht blij van wordt? Dan ben ik de fotograaf die je zoekt. In mijn studio én op locatie gingen vele anderen jou voor. Ik ben supertrots op de positieve feedback die ik na elke shoot terugkrijg. Zoals van vrouwen die nooit op de foto wilden, omdat ze ontevreden waren met hun uiterlijk. En nu dolblij worden van de portretten die we tijdens een Feelgood Shoot in mijn studio hebben gemaakt.

Ook heb ik een grote liefde voor film. Ik maak documentaireportretten van gewone mensen met een bijzonder verhaal.

Wat ik voor jou kan doen? Bekijk de verschillende soorten shoots die ik aanbied en vanaf welke prijs. TIP: doe een ander een fotoshoot cadeau! 

Portret
FEELGOOD
Day out of life
Groepsfoto
film

SHOOT SPECIALS

DOUBLESHOOT

Met jezelf op de foto

Een bijzondere portretserie is die waarbij je met jezelf – of beter gezegd: met je alter ego – op de foto gaat. Laat je portretteren als jezelf én je alter ego. Bij een Doubleshoot poseer je in beide hoedanigheden en combineer ik de foto’s achteraf met hoogwaardige bewerking in Photoshop. Een Doubleshoot als deze en dan vooral de nabewerking wordt niet veel aangeboden in Nederland.

De shoot vindt plaats in mijn studio in Bennebroek. Voorbeelden zie je hier. Prijsdetails vind je hier. Speciale wensen? Laat me weten en dan kan ik je een nauwkeurige prijsindicatie geven.

 

TWINSHOOT

Uniek met z’n tweeën

Zelf ben ik de trotse moeder van een 1-eiige meisjestweeling (2014). Ik weet als geen ander hoe speciaal de band tussen een tweeling is. Hun gelijkenis en toch ook hun onderlinge verschillen. In een poging hun bijzondere band vast te leggen (voor later), film en fotografeer ik ze waar en wanneer ik maar kan. En hoewel ik normaal gesproken niet genoeg kan benadrukken dat ze juist verschillend zijn (ze dragen doorgaans compleet verschillende outfits en hebben duidelijk andere karakters), geeft het op dit soort foto’s juist een specialer en artistieker effect wanneer ik hun gelijkenis benadruk.

 

WINTERACTIE!!!

Heb jij ook een tweeling of ben je zelf een tweeling? En wil je graag professionele, artistieke foto’s waarin de gelijkenis wordt benadrukt? Kom dan in mijn studio een Twin-shoot doen tegen een aantrekkelijke actieprijs (tot en met 31 januari 2022)! Een 45 minuten durende shoot voor twee personen (tweeling), met gebruik van 2 verschillende achtergronden en (optioneel) 1 kledingwissel kost tijdelijk maar 195 euro in plaats van 275 euro. Je ontvangt binnen zeven dagen na de shoot 15 hoogwaardig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie.

Reserveer nu je plek in december of januari en profiteer van een mooie korting op een Twin-shoot!

Wie ben ik?

Voor wie me nog niet kent: mijn naam is Wendy Maria Laimböck-Dekker. Ik ben filmmaker en fotograaf met een eigen studio in Bennebroek (NH). Een portret is pas geslaagd als ik van een klant terughoor dat het geslaagd is. Kijk gerust verder rond op mijn website, ontdek meer over mij en wat ik voor jou kan betekenen. Hopelijk zie ik je gauw in mijn studio!

“Wat Wendy neerzet is kundigheid van de bovenste plank.”

Irene Campfens

Schrijver, spreker én oprichter van eenzaamheidsplatform BRAVICO

Filmmaker/fotograaf met een missie

MENSEN MET EEN VERHAAL

Iedereen heeft een verhaal. Opmerkelijke mensen, zoals je die op tv of in de krant ziet. Maar ook gewone mensen zoals jij en ik die, soms zonder het te weten, iets bijzonders te vertellen hebben. En juist die verhalen leg ik graag vast. Op film of op foto. In mijn studio (bekijk sfeerimpressie) of op locatie. 

Het kan een groot verhaal zijn, zoals dat van Loesje, een van de gedupeerden van de Toeslagaffaire. Van Loesje’s verhaal maakte ik een docuportret dat we met een zo groot mogelijk publiek willen delen. (Hier een fragment uit ‘Loesje loog niet’. Bekijk het hele docuportret hier.) Ik film ook ‘kleine’ verhalen die bedoeld zijn voor een gering publiek maar die minstens zoveel impact hebben. Een laatste videoboodschap van een ongeneeslijk zieke jonge moeder bijvoorbeeld, die de kracht, moed en energie heeft verzameld om samen met mij een tastbare herinnering te maken voor haar kinderen. Voor later. Of het verhaal van Joyce, die een complete fysieke en mentale transformatie onderging na enkele operaties aan haar benen. Met haar deed ik een Feelgood-fotoshoot, om juist deze periode in haar leven vast te leggen én haar zelfvertrouwen een boost te geven. (Lees hier wat Joyce van deze shoot vond)

‘Everyone deserves to be seen,
every voice needs to be heard.
It’s the way it’s captured
that makes the story.’
– Wendy Maria

 

Boek een video-of fotoshoot