Selecteer een pagina

Feelgood Fotograaf

documentaire stijl

Hi! Wat goed dat je me hebt gevonden. Mijn naam is Wendy Maria Laimböck-Dekker en ik ben documentair filmmaker en fotograaf. Mijn missie is om de mensen die ik film of fotografeer een goed gevoel te geven over zowel de shoot als het resultaat. Uit de reacties die ik altijd terugkrijg van klanten maak ik op dat ik mezelf dan ook met recht Feelgood beeldmaker mag noemen. Die naam draag ik met trots. Ik heb een eigen studio in Bennebroek (gemeente Bloemendaal, NH), maar kom ook graag naar een door jou uitgekozen locatie toe voor een foto- of filmshoot. Kijk gerust rond om te zien wat ik voor je kan betekenen. Ik help je graag met het vastleggen van herinneringen op beeld, voor nu én later.

PORTRET

BRUILOFT

REPORTAGE

Portret met zelfvertrouwen

Spreekt mijn stijl jou aan, dan vraag je je misschien alleen nog af waarom je een shoot bij mij zou willen boeken. Eigenlijk kunnen alleen mijn eerdere klanten daar het beste antwoord op geven. “Ik zag mezelf ineens door heel andere ogen,” is een compliment dat ik vaak van hen terugkrijg. Vooral vrouwen zeggen tijdens de shoot een enorme boost in hun zelfvertrouwen te krijgen door de manier waarop ik hen als fotograaf benader. En ze voelen zich trots en vaak zelfs ontroerd wanneer ze het eindresultaat zien. Plots zien ze precies wat ik al die tijd door mijn lens heb gezien.

Foto’s waar je blij van wordt

“Ik voelde me erg op mijn gemak bij je en daardoor heb ik de shoot als heel relaxt ervaren,” aldus een mannelijke klant, die normaal gesproken niet dol is op voor de camera staan. En dat is waar ik bij elke shoot naar streef. Een ongedwongen sfeer waarin jij het best tot je recht komt.

Ik ben supertrots op de positieve feedback die ik na elke shoot terugkrijg. Wil jij óók een geweldig portret van jezelf laten maken waar je blij van wordt? I’ve got your back! Bekijk hier de opties en boek vandaag nog een shoot!

Feelgood Filmmaker

documentaire stijl

VAARWELVIDEO
voor particulieren

DOCU-PORTRET
voor particulieren

BRANDING FILM
voor ZZP’ers

Film als herinnering voor later

De manier waarop iemand kijkt, de stem waarmee iemand spreekt… het valt niet vast te leggen op stilstaand beeld. Uit ervaring weet ik (helaas) hoeveel spijt je kunt hebben van niet vastgelegde momenten. Daarom ben ik herinneringsspecialist geworden en help ik nu andere mensen met het – op tijd – maken van een herinneringsfilm. Ik noem ze VaarwelVideo’s. Wanneer een dierbare er niet meer is, weet je pas wat de waarde daarvan is.

Jouw verhaal 

Met mijn camera breng ik verhalen tot leven. Jouw verhaal of het verhaal van jouw bedrijf. Grote, taboedoorbrekende verhalen. Maar ook kleine, persoonlijke verhalen die je nooit in het nieuws zult zien. Elk verhaal is het waard om te worden verteld. Als filmmaker met een groot inlevingsvermogen én een achtergrond in de journalistiek help ik jou dit verhaal zo mooi mogelijk in beeld te brengen. Voor jezelf. Voor je klanten. Of voor je nageslacht.