Selecteer een pagina

Wat anderen zeggen over mij

Door haar zag ik mijzelf zoals ik mij nog nooit had gezien

“Al geruime tijd liep ik met het idee rond om een fotoshoot te laten doen. Via via zag ik een feelgood-shoot door Wendy voorbijkomen. Helemaal in de stijl die ik voor ogen had.
Bij aankomst werd ik hartelijk welkom geheten door Wendy en voelde ik mij vanaf de eerste minuut op mijn gemak bij haar. Wat een hartelijke, lieve vrouw is zij! Maar ook nog eens een fantastische fotografe! Ze gaf mij alle tijd en gelegenheid om mij om te kleden en voor te bereiden op de fotoshoot. Tussendoor werd ik verwend met een hapje en een drankje. Wat was het een ontspannen sfeer.
Tijdens de shoot gaf zij aanwijzingen en was zij een en al enthousiasme. Wat was het fijn om door haar gefotografeerd te worden! Door haar zag ik mijzelf, zoals ik mij nog nooit had gezien. Ik kom heel graag nog een keer terug voor een vervolg shoot.

Bedankt Wendy voor de fijne shoot en de mooie foto’s!”

Bianca Wolf
Feelgood-Shoot 2021

“Over professionaliteit gesproken”

“Toen ik aan personal branding fotografie dacht, zag ik allerlei beren op de weg. Totdat ik Wendy Maria Laimböck-Dekker vroeg mijn foto’s te maken. Wat een feest! Over professionaliteit gesproken. Van het begin met een intake waar ik werd uitgenodigd na te denken over wat ik wilde uitstralen tot het eind met prachtige foto’s die precies laten zien wie ik ben. Tijdens de shoot was Wendy een en al energie, gaf duidelijke instructies, maar liet ook ruimte voor mijn eigen ideeën. Ze kwam met geweldige suggesties voor poses, kleding en locaties.

Wendy communiceert op een hele fijne en heldere manier, ze is benaderbaar en stelt je op je gemak, juist als je niet gewend bent voor de camera te staan. Ze staat volledig ten dienste van jou en jouw project en ze levert wat ze belooft: foto’s van hoge kwaliteit die precies uitstralen wat jij voor ogen hebt. Je kunt je personal branding fotografie in de capabele handen van Wendy van DekkerDoc leggen. Het resultaat is magisch!”

Daphne Ollivieira
Personal Branding Shoot 2023

“Een goed product en een fijne ontmoeting”

“Wendy is meer dan een uitstekende fotografe omdat ze als mens in staat is een ander zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Ze doet meer dan goede foto’s maken, en dit vermenigvuldigt de waarde van de beelden die ze je mee geeft. Een goed product en een fijne ontmoeting, waarvoor dank.”

Paul Bos
Portretshoot 2021

“Ik voelde me al snel op mijn gemak”

“Op de dag van de fotoshoot werd ik vriendelijk en gastvrij ontvangen door Wendy. De studio is mooi ingericht. Ik kreeg ruim de tijd om te tutten. Wendy zelf heeft ook nog verschillende spullen en make-up liggen waar je gebruik van kan maken. Na getut en omgekleed te zijn was het tijd voor de fotoshoot. Wendy geeft duidelijke aanwijzingen en je voelt je al snel op je gemak. Ze geeft leuke tips en ik kreeg al snel de smaak te pakken als fotomodel voor één dag. Het resultaat is verbluffend. Mijn omgeving vond het resultaat ook prachtig. Ik kan een fotoshoot bij Wendy iedereen aanraden!”

Joyce Spencer
Feelgood-Shoot 2021

“Superprofessioneel en persoonlijk”

“Toen wij te horen kregen dat mijn moeder Joke ongeneeslijk ziek bleek te zijn, was één van de dingen die meteen door mijn hoofd schoot: hoe hou ik het beeld van haar vast voor later? Voor mijzelf, zodat ik eventueel met eindeloze herhaling naar dat beeld zou kunnen kijken, maar ook bijvoorbeeld voor mijn toekomstige kinderen – zodat, wanneer ik later zou spreken over Oma, zij met eigen ogen konden zien hoe oma eruitzag, lachte, haar stem, houding, mimiek, etc.

Ik speelde met de gedachte van een video maken en wist niet zeker of en hoe ik dit waar kon maken, tot ik wat online research deed en uitkwam bij VaarwelVideo. Op z’n zachtst gezegd: Wendy is een absolute TOPPER! Wendy heeft in haar doen en laten een uitstekende balans tussen enerzijds initiatief, proactief meedenken, met nieuwe ideeën komen, etc – en anderzijds luisteren, feilloos aanvoelen wat bij iemand past, en met oog voor detail en wat er nodig is. En enerzijds super professioneel zijn en anderzijds heel persoonlijk. Hierdoor is samenwerken met Wendy heel fijn, want ze zorgt ervoor dat het eindproduct is wat jij wil, maar als je niet zo goed weet wat je wil of hoe het moet dat zij het voortouw neemt. Goede foto’s en een video-herinnering zijn zó veel waard wanneer je door een moeilijke tijd van verlies gaat, en onbetaalbaar wanneer je graag nog wilt vasthouden. Ik kan Wendy met heel m’n hart aanraden, behalve dat zij heel goed is in haar werk, is het ook gewoon een ontzettend leuk mens om mee samen te werken.”

Simone van Klaveren
VaarwelVideo 2021

“Wendy filmde, regisseerde én gaf de zakdoekjes aan”

Toen ik Wendy benaderde, wist ik eigenlijk nog niet echt hoe ik het precies wilde. Ik wist alleen dat ik iets moois wilde maken voor mijn kinderen, als tastbare herinnering aan mij. Wendy dacht met me mee en bood me de mogelijkheid om verschillende korte videoboodschappen te maken die mijn dochters later op bijzondere momenten zullen ontvangen en bekijken. Zodat ik toch nog een beetje bij ze kan zijn. Hoewel het voor mij erg emotioneel was om zoiets op te nemen voor mijn kinderen, stelde Wendy me gerust. Ze was er voor me. Niet alleen in de rol als filmmaker en regisseur, maar ook als steun. Ze sleepte me er doorheen en heeft ervoor gezorgd dat ik mijn dochters iets kan schenken dat voor altijd blijft. Ook al ben ik er zelf straks niet meer.”

Willeke Roelofs-Bessem (1975-2019)
VaarwelVideo 2018

‘Wendy wist het rauwe verhaal uit me te halen’

“Ik kan alleen maar samenwerken met mensen-mensen. Wendy is zo iemand. Ze is lief, zorgzaam. Ze maakt contact vanuit het hart. En daardoor voel ik me ook echt op mijn gemak bij haar tijdens het filmen. Waardoor ze ook het beste uit mij weet te halen. Dan komt ook het echte verhaal eruit, zonder dat ik het mooier hoef te maken dan het is. De rauwe echtheid; die kon ik met Wendy dus makkelijk vinden. Als je authentiek wilt blijven, heb je iemand nodig die rust uitstraalt. Iemand zoals Wendy. Ik ben heel blij met het werk dat ze heeft geleverd en ik ben er trots op. Dus Wendy: dankjewel!”

Javier Morata van Eimeren
Documentair portret 2021

“Ik kreeg een gevarieerde keuze aan foto’s

“Bij Studio DekkerDoc heb ik een Branding Shoot laten doen. Van tevoren nam fotograaf Wendy Laimböck mijn wensen door. Ze kwam zelf ook met veel eigen ideeën voor portretfoto’s die ik op mijn socialemediakanalen kan inzetten. Het werd een ontspannen dag in de studio: Wendy van DekkerDoc is creatief, zorgt voor een fijne sfeer en zet je op je best op de foto. Ik ben zo blij met het resultaat! Ik kreeg een gevarieerde keuze aan foto’s die stuk voor stuk prachtig zijn. Zo ontspannen heb ik mezelf nog nooit op foto’s gezien en daarvoor gaan alle credits echt naar Wendy.”

Kirsten Keerssemeeckers-Vogel
Branding-Shoot 2021

“Wat een waanzinnig mooie foto’s zijn het geworden!”

“Helemaal blij met mijn fotoshoot bij Wendy Laimböck van DekkerDoc. Het was niet alleen een ontzettend leuke ervaring – in haar mooie en gezellige studio in Bennebroek, met een tafel vol lekkernijen én met Mabel die de visagie deed – maar ik ben ook nog eens superhappy met het eindresultaat. Wat een waanzinnig mooie foto’s zijn het geworden. Wendy, bedankt! ❤ Ik kan iedereen een dergelijke professionele shoot aanraden!”

Lydia van der Weide
Portretshoot 2021

Ook een afspraak maken voor een shoot?