Selecteer een pagina

Studio DekkerDoc 
Rijksstraatweg 113
2121 AD Bennebroek

Een film- of fotoshoot kan plaatsvinden op locatie of in mijn studio. Studio DekkerDoc is gevestigd in Bennebroek (Noord-Holland; vlakbij Haarlem/Zandvoort/Heemstede) op een unieke locatie in een monumentaal pand. Neem hier alvast een kijkje in Studio DekkerDoc.

 

Dressing room

Natuurlijk is het fijn om je even te kunnen terugtrekken, zodat je je in alle privacy kunt omkleden. Daarom beschik ik over een aparte kleedkamer waar je gebruik kunt maken van o.a. de Client’s Closet, accessoires, haarproducten en diverse make-up spullen. Bekijk hier een sfeerimpressie van de kleedkamer.

 

Client’s Closet

Tijdens de shoot mag je gebruikmaken van diverse kledingstukken die in de studio aan het kledingrek hangen (ook plussize). Ook van de accessoires, zoals shawls, sieraden en schoenen. Kleedkamer is aanwezig.

 

Haar & visagie

Een professioneel haarstyliste/visagiste kan bijgeboekt worden tegen een meerprijs. Wil je hiervan gebruikmaken, geef dit dan door bij het reserveren van de shoot.


Kinderen welkom

 

De tijd gaat zo snel! Voor je ’t weet zijn ze groot. En daarom wil je nú vastleggen hoe prachtig ze zijn. Kom een portretshoot doen met je kinderen. Met papa en mama, zonder papa en mama, met broertjes en zusjes… Alles kan. Iedereen is welkom. Huisdieren liever niet, in verband met hygiëne, apparatuur en kabels die stuk kunnen worden gebeten 😉